در دوازدهم تيرماه ۱۳۶۷ شمسي برابر با سوم ژوئيه ۱۹۸۸ ميلادي، نزدیک به ۳۰۰ نفر به دست قهرمان آمریکایی، کاپیتان ویل راجرز کشته شدند. این قهرمان به دلیل عمل بسیار شجاعانه و موفقیت آمیزش، از طرف دولت آمریکا، این بزرگترین حامی حقوق بشر، مدال افتخار دریافت نموده تا نمونه ای گردد برای دیگر قهرمانان و بشر دوستان آمریکایی و غربی.
کاپیتان ویل راجرز در حالی موفق به کشتن ۵۷ کودک (۸ کودک زیر دو سال)، ۵۳ زن و ۱۵۶ مرد شده بود که همگی آنها غیر مسلح و از همه مهمتر، مسافر مسیر هوایی بین المللی بودند. عمل خارق العاده ای که انجامش توسط هیچ “انسانی” (و حتی هیچ حیوان درنده ای) امکان پذیر نیست.
یکشنبه دوازدهم تیرماه ۱۳۶۷، هواپیمای مسافربری ایرباس ۳۰۰ متعلق به هواپیمای جمهوری اسلامی ایران با شماره پرواز ۶۵۵، علامت ثبت EP-IBUو دویست و نود سرنشین توسط دو موشک ناو جنگی آمریکایی وینسنس، با کاپیتانی و دستور مستقیم ویل راجرز منهدم شد و تمامی سرنشینان آن به شهادت می رسند.
دولت آمریکا پس از این جنایت هولناک اعلام کرد که یک فروند هواپیمای اف ۱۴ جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرارداده تا به نحوی وانمود کنند که در این مورد مرتکب اشتباه شده اند, اما شواهد بعدی, این نظر آنان را کاملاً مردود جلوه داد.
مقامات نظامی آمریکا اعلام کردند که هواپیمای ایرباس در خارج از دالان هوایی پرواز میکرده و رزمناو آمریکایی نیز هفتبار اخطار رادیویی برای هواپیمای ایران مخابره کرده ولی جوابی دریافت نکرده است!
این ادعا به دلایل زیر, غیر قابل قبول بود, زیرا: ۱ـ قطعات متلاشی شده هواپیما و اجساد سرنشینان آن در سطح وسیعی از آبهای سواحل جنوبی جزیره هنگام, درست در داخل آبهای ایران پراکنده شده بودند. این محل درست در زیر مرکز دالان هوایی بینالمللی بندرعباس دوبی (آمبر۵۶) قرار دارد و نشان میدهد که هواپیما درست در مسیر پیشبینی شده درحال پرواز بوده است و همانطورکه چهارسال بعد روزنامه «نیویورک تایمز», در گزارشی که حاوی چندین نکته تازه بود, گفت که ناو وینسنس در آبهای فلات قاره ایران بوده است نه در آبهای بینالمللی و پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در آن زمان بر این حقیقت سرپوش گذاشته شده است.
همچنین دریاسالار «ویلیام کراو» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در دوره زمامداری ریگان در گفتگو با شبکه «بی, بی, سی» تأکید کرد, ناو وینسنس بدون هیچ دلیل روشنی با وجود برخورداری از توپها و موشکهای دوربرد به کمانه آبهای ایران آمده بود. این نشان دهنده آن است که ناو به عمد برای عمل سوء آماده شده بود.
ـ هواپیمای مسافربری ایرباس از نظر حجم, شکل, اندازه و توانایی پرواز کاملاً با هواپیمای اف ۱۴ متفاوت است
با توجه به ارتباط کلامی و ارتباط ناوبری هر هواپیمای بازرگانی و مسافربری, ناو آمریکایی میتوانست به راحتی با شنیدن مکالمات خلبان به ماهیت هواپیمای مسافربری پی ببرد.
ـ مقامات ناو آمریکایی ادعای فرستادن سه اخطار روی باند نظامی را داشتند ولی پاسخی دریافت نکردهاند. مسلماً اخطار نظامی ارسال شده به گوش خلبان ۶۵۵ نرسیده است, ولی سه اخطار روی باند غیرنظامی (اضطراری) را هیچ منبع غیرنظامی دریافت نکرده است و از آنجا که کلیه خلبانان دو منطقه همیشه در این باند به گوش هستند, این ادعایی واهی بیش نبود.